(ВІДЕО) Неможливо успішно вести бій без виконання тилових задач – начальник відділу технічного забезпечення «Сталевого Кордону»

НАЗАД
24 липня 2024 18:00

Керівника відділу технічного забезпечення бригади «Сталевий Кордон» полковника Юрія Позняка війна застала у Херсоні, там він працював головним інженером Херсонського річкового порту.

Російські війська дуже швидко захопили місто. Попри смертельну небезпеку з боку окупантів, Юрій разом з іншими офіцерами у відставці брали участь у партизанському русі. Вони допомагали українським військовим та їх родинами безпечно евакуюватися з окупованих територій, а також підтримували наших поранених у місцевих лікарнях та шпиталях.

Після деокупації Херсону, Юрій прийняв рішення мобілізуватися в Держприкордонслужбу, а саме – до лав 15 мобільного прикордонного загону.

«Неможливо успішно вести бій без виконання тилових задач. Ремонт техніки, зброї, підвіз набоїв, евакуація транспортних засобів – це основні функції відділу технічного забезпечення», - зазначає офіцер.

Через складність та специфіку задач у відділ набирають людей, які мають хист у цій справі – зварювальників, ремонтників, механіків, водіїв тягачів, столярів та слюсарів. Тут у бійців є можливість працювати за фахом та приносити користь війську.

Робота у чоловіків тут досить важка, тому для відновлення військовослужбовці власноруч побудували польове містечко, де є все необхідне для комфортного перебування та проживання.

Більш розлого дивіться у відео.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси